Data- og netværksinstallation

Internettet er i dag næsten en lige så nødvendig ressource som varme og elektricitet. Det er derfor vigtigt, at man får udført sin netværksinstallation af autoriserede og professionelle installatører. I Hørlykke El kan vi stå for at levere og montere en netværksinstallation i både private hjem og for virksomheder.

Vi levere og montere netværksinstallationer og data installationer i Holbæk, Kalundborg og Odsherred, men vi kan også påtage os opgaver på det øvrige Sjælland og i vores lokalområde omkring Mørkøv – altså i Jyderup, Tølløse, Dianalund, Ruds Vedby etc.

Har du brug for hjælp til netværksinstallation i hjemmet eller på arbejdspladsen? Så kontakt autoriseret el installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfyld vores kontaktformular, så vi kan vende tilbage til jer. Vi sørger for at give jer et uforpligtende tilbud på installation af jeres netværk.

 

Installation af netværk med høj driftssikkerhed

I en virksomhed er det utrolig vigtigt, at netværket fungerer optimalt. I dag foregår meget af kommunikationen med kunder – og i større virksomheder også internt – over e-mail og anden digital kommunikation, som kræver, at netværket kører 24/7.

Vi sætter derfor en ære i, at vores netværksinstallationer skal være så driftssikker som overhovedet muligt, og at vi yder en effektiv og hurtigt service, når vi skal montere data installationer for vores erhvervskunder. Vi sørger altid for, at de netværk, vi installerer, er af den højeste kvalitet og tilpasset til kundens behov og ønsker.

For når netværksinstallationen er hurtig og effektiv, kan arbejdet også være hurtigt og effektivt.

 

Udbygning og service af netværksinstallationer

Ud over at montere nye netværksinstallationer, kan vi også servicere eller udbygge eksisterende data installationer. I Hørlykke El har vi både redskaberne og erfaringen til at sørge for, at jeres netværksinstallation yder, som det skal og bør.

Vores professionelle elektrikere har selvfølgelig erfaring med at arbejde med følsomme installationer i store serverrum. Vi forstår fuldt ud vigtigheden af at arbejde nænsomt og forsigtig omkring så vigtige installationer, og vi sørger altid for at være effektive og påpasselige.

Back to Top