Elinstallationer for private og erhverv

Alle former for el-installationer udføres, uanset om du er privat eller erhverv.

Heriblandt kan nævnes

– Komplet installation af varmepumper (link webshop),
– Tilslutning af brugsinstallationer, motorer, varmelegemer, styringer
– El-eftersyn i forbindelse med hussalg
– El-tjek
– Renovering, modernisering og udbygning af elinstallationer
– Ombygning eller udbygning af boliger og erhvervsejendomme
– Nybyg af huse, sommerhuse og kolonihavehuse
– Netværksinstallationer
– El-tavle renovering og udskiftning
– Gravearbejder bl.a. ifm. nye forsyninger til huse

Varmepumper Salg og Service

Vi har et nøje udvalgt sortiment af varmepumper med fokus på funktionalitet, effektivitet, design, lydniveau og pris.
Vi tilbyder luft/luft varmepumper samt Luft/vand med priser som er komplette inkl. installation, så du som kunde har det største overblik over den endelige pris, tilskud og håndværkerfradrag.
Da det er et stort og bredt marked med mange produkter, kan det være svært at finde den helt rigtige til behovet, derfor kører vi gerne uforpligtende ud og ser på hvad der er af muligheder for placering af din nye varmepumpe, fjernstyringsmuligheder og valg af evt tilbehør.

 

Service

Vi tilbyder også servicering af din eksisterende varmepumpe, som bl.a. består af en rensning af inde og udedel, kontrol af isolering på rørforbindelser og internt. Kontrol og evt. efterfyldning af kølemiddel så du er sikker på at pumpen kører som den er designet og at driftsøkonomien holdes nede på et minimum

 

Eltavle renovation og udskiftning

Da eltavlen er hjertet i hele elinstallationen så er det også vigtigt at den fungerer 100%, heriblandt er din fejlstrømsafbryder noget af det vigtigste, da det beskytter personer og bygninger mod skade.
Vi har måleudstyr til at kontrollere om det kobler ud som det skal, og trænger hele din eltavle evt. til en opdatering til f.eks. automatsikringer”sikringsløs afbryder” så har vi erfaringen og gå på modet.

 

Nybyg af huse og sommerhuse

Vi har efterhånden været med til opføring af mange huse, sommerhuse og kolonihavehuse.
Det betyder at vi på forhånd kan se hvad der kan lade sig gøre, og være på forkant med eventuelle udfordringer i byggeriet, og at de helt rigtige løsninger bliver lavet allerede fra starten.
Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, og bestråber os efter at alle elementer er med i det totale tilbud, så du som kunde har det fulde overblik over byggeriet

 

Samarbejdspartner

Hørlykke El benytter en stribe samarbejdspartnere hvor tillid og gensidig respekt er nøgleordet.
Det er utroligt vigtigt at man kan stole på hinanden og at en aftale er en aftale. Det vil i sidste ende være det der afgører om opgaven er løst tilfredsstillende.
Vi er altid åbne overfor nye samarbejdspartnere.

Back to Top