El installationer logo

El installationer i Holbæk for private og erhverv

Hørlykke El har flere års erfaring med at arbejde på el installationer, både for den mindre privatkunde og den store erhvervskunde. Vi arbejder som el installatør i Holbæk, Kalundborg og Odsherred, men servicerer også kunder på øvrige Sjælland – f.eks. i Dianalund, Tølløse, Svinninge, Ruds Vedby, Mørkøv og de omkringliggende byer.

Man kan selv arbejde lidt på sine installationer, men det kræver en professionel og autoriseret el installatør at arbejde på faste el installationer i bygningen, såsom stikkontakter, afbrydere og relæ. For slet ikke at nævne, at uautoriserede installationer øger risikoen for både kortslutning og brand i hjemmet eller på kontoret.

Så hvorfor løbe risikoen? Kontakt autoriseret el installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfyld vores kontaktformular, så vi kan vende tilbage til dig. Vi sørger for at give dig professionel vejledning om dine el installationer og komme med uforpligtende tilbud på, hvad der skal laves.

 

Vi udfører alt inden for el installationer nær Holbæk

Vores professionelle el installatører kan udføre service og installation af stort set alle former for el installationer, uanset om det drejer sig om stikkontakter i huset eller komplekse installationer i erhvervsbygningen.

For blot at nævne et småt udvalg af vores ydelser, udfører vi:

  • Installation af nye relæer i eltavler
  • Montering og opsætning af stikkontakter
  • Montering af lyskilder og lamper både inden- og udenfor
  • El-tjek
  • Renovering, modernisering og udbygning af eksisterende installationer
  • Gravearbejder ifm. nye forsyninger til huse

Og vi laver meget, meget mere, herunder bl.a. netværksinstallation. Hvis du har brug for professionel hjælp til en el installationsopgave, som du ikke kan se ovenfor, så giv os et kald – for vi kan højst sandsynligt hjælpe dig.

 

Få foretaget et el-eftersyn af dine installationer

Mange danskere har ulovlige el installationer i deres hjem, og langt de fleste ved det ikke. Det er derfor altid en god idé at få foretaget et el-eftersyn eller et el tjek af dine installationer for at sikre, at de er autoriserede, funktionsdygtige og sikre.

Når du bestiller et el-eftersyn hos Hørlykke El, går vi alle din el installationer grundigt igennem for fejl, mangler og problemer og slutter af med at give dig en autoriseret el installationsrapport.

Det er specielt vigtigt at få foretaget et el-eftersyn, hvis du overtaget et ældre hus. Hvis du ikke får dokumenteret og fikset de ulovlige installationer i dit hjem, risikerer du at stå med ansvaret for dem i sidste ende – også selvom du intet har haft med dem at gøre.

Back to Top