Energioptimering – Spar på pengene og miljøet

I Hørlykke El støder vi ofte på belysning, el installationer og opsætninger ude hos vores erhvervskunder, som bruger alt for meget energi i forhold til, hvor ofte de benyttes. Derfor tilbyder vi at udføre energioptimering af belysning og installationer for erhvervskunder i Holbæk, Kalundborg og Odsherred – samt Holbæks nærområder Mørkøv, Dianalund, Jyderup og flere.

Det er altid en god idé at energioptimere sin belysning og andre el installationer. Det sparer nemlig ikke kun på din økonomi, men hjælper også miljøet.

Vil I gerne spare på både penge og miljø? Så kontakt autoriseret el installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfyld vores kontaktformular, så vi kan vende tilbage til jer. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed og foretager en uforpligtende gennemgang af jeres belysning og el relæer for at se, hvilke muligheder i har for at energioptimere.

 

Spar 50% på belysnings udgifter ved at energioptimere

Vores professionelle elektrikere har flere års erfaring med energirådgivning for erhvervskunder. Og erfaringsmæssigt er det ikke unormalt for vores kunder at spare minimum 50% på deres belysningsudgifter i deres haller, kontormiljøer, gangarealer og lignende efter en korrekt energioptimering.

Den store besparelse opnår du blandt ved, at vi hjælper med at skifte al jeres belysning ud med det mere energibesparende LED lys. Når vi udskifter jeres belysning, sørger vi også for, at der kommer en mere intelligent styring af jeres belysning. Ved at optimere op energien for disse to ting alene kan der opnås store besparelser for både økonomien og klimaet.

 

Vi giver dig energirådgivning og tilbagebetalingstider på dine energioptimeringer

Når vi hjælper jer med at energioptimere, yder vi mere end blot optimeringen. Vi giver også generel energirådgivning samt en beregning på investeringsprisen, der skal til for at optimere jeres energiforbrug, og hvad tilbagebetalingstiden på den investering er.

På den måde kan vi i samråd med jer som kunde beslutte, hvilke investeringer der er de mest fordelagtige med de korteste tilbagebetalingstider. Typisk vil tilbagebetalingstiden ligge et sted mellem 2-5 år – herefter vil den investering, I har lagt i at energioptimere, være vendt til en besparelse i jeres virksomheds budget.

Hvad der er sparet, er tjent!

 

Læs om energitilskud på energitilskud.info

Back to Top