eltavle logo

Service og udskiftning af eltavle

Eltavlen fungerer som hjertet i hele bygningens el installation. Det er derfor utrolig vigtigt, at eltavlen fungerer 100% som den skal – specielt fejlstrømsafbryderen er vigtig, da den beskytter både personer og bygninger mod skade.

I Hørlykke El kan vi stå for montering, service og udskiftning af eltavle i Holbæk, Kalundborg og Odsherred for både private kunde og erhvervskunder. Vi kan også hjælpe med eltavler på det øvrige Sjælland, f.eks. i Jyderup, Mørkøv, Dianalund, Tølløse, Odsherred etc.

Skal du have hjælp med din eltavle? Så kontakt autoriseret el installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfyld vores kontaktformular, så vi kan vende tilbage til jer. Vi gennemgår jeres eltavle og kommer med anbefalinger og uforpligtende tilbud på, hvad der bør gøres, og hvorvidt der evt. kan energioptimeres.

 

Udskiftning af eltavle skaber større sikkerhed

Hvis man ikke har en nyere, moderne eltavle installeret, giver det oftest mest mening at udskifte den i stedet for at vedligeholde den. Specielt i ældre bygninger finder vi tit eltavler, som ikke overholder den nuværende lovgivning, og derfor bør udskiftes hurtigst muligt.

Udskiftning af gamle eltavler handler først og fremmest om at forebygge ulykker. En eltavle, som ikke er tidssvarende, udgør en potentiel stor brandfare for bygningen, for ikke at tale om, at den kan forårsage stødulykker. Hvis der udbryder brand som resultat af en gammel, defekt eltavle, så kan der blive problemer med forsikringen, og man kan som hus- eller virksomhedsejer stå med ansvaret.

I Hørlykke El kommer vi gerne ud og inspicerer og udskifter jeres gamle eltavle for at højne sikkerheden og skabe mere effektiv strømforsyning i bygningen. For vi mener, at det er bedre at være på den sikre side.

 

Vi udfører service på moderne eltavler

Vores professionelle elektrikere har det korrekte måleudstyr og den nødvendige erfaring til at sikre, at din eltavle altid overholder gældende lovgivning og har de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger installeret. Vi sørger for at din eltavle kobler ud, som den skal, og vi har også både erfaringen og gå-på modet til at stå for en opdatering af din eltavle.

Selv om du har en nyere eltavle, er det altid en god idé at sørge for, at din eltavle får et gennemtjek en gang imellem. Jævnlige serviceeftersyn af din eltavle kan forlænge dens levetid, og standarderne i industrien skifter konstant. Hvad der godkendes i dag, bliver ikke nødvendigvis godkendt næste år – så det er altid en god idé at være på forkant.

Back to Top