El installationer logo

Elektriker Tølløse

Hørlykke EL er flere års erfaring som autoriseret elektriker i Tølløse og omegn. Vores erfaring betyder, at vi kan lave kompetente og sikre el-installationer for både private og erhverv. Som elektriker i Tølløse sørger vi for, at el-installationerne overholder alle lovmæssige krav. Man kan som privatperson godt udskifte få dele i installationen selv, men for din egen sikkerhed, bør du bruge en autoriseret elektriker. 

Som professionel elektriker i Tølløse kan vi hjælpe dig med alt inden for el-installationer. Vi kan både klare montering af stikkontakter, installation af lysinstallationer og nye lyskilder, varmepumper, el-tjek og installationer af eltavler og relæer.

Har du brug for en kompetent elektriker i Tølløse og omegn er du velkommen til at kontakte  el-installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder grundig rådgivning og vejledning om el-installationer, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. 

Elektriker Ugerløse

Har du brug for en autoriseret elektriker i Ugerløse, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi varetager en lang række forskellige el-opgaver, og vi kan med stor sandsynlighed hjælpe dig med dine el-installationer. 

Mange danske hjem har fejl, mangler eller ulovlige el-installationer. Er du usikker på dine el-installationer, så foretager vi gerne et grundigt el-tjek af dine installationer. Vi undersøger dem nøje for eventuelle fejl, mangler og problemer, og når vi er færdige, får du et tilbud på udbedring af fejlene. Det er især vigtigt at få foretaget et grundigt el-tjek, hvis du har overtaget et ældre hus, da du kan ende med at stå for ansvaret for eventuelle ulovlige installationer. 

Skal du bruge en elektriker i Ugerløse, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller via vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Back to Top