El installationer logo

Elektriker Odsherred

Hørlykke EL har flere års erfaring som autoriseret elektriker i Odsherred. Vi udfører primært installering og montering af varmepumper i Odsherred og omegn. Med flere års erfaring har vi specialiseret os i installering af varmepumper, og vi hjælper gerne med at sikre dig en holdbar varmeløsning. 

Som professionel elektriker i Odsherred og omegn sørger vi for, at installationen og monteringen af varmepumper er i overensstemmelse med de gældende regler og love. Man kan selv forsøge at installere en pumpe, men for at overholde reglerne og for sikre sig, at kølekredsen er tæt, så skal det være en autoriseret VE installatør. Fx er det lovligt som privatperson selv at opsætte en varmepumpe, men der er visse dele i installationen, som kræver en autoriseret el-installatør, for at den er lovlig. 

Er der spørgsmål i forbindelse med køb og installering af varmepumper, er du velkommen til at kontakte el-installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder grundig rådgivning og vejledning om montering og installering af varmepumper, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.  

El installatør Odsherred 

For at fuldføre installationen af en varmepumpe, kræver det en autoriseret el installatør i Odsherred – og det er her vi kommer ind i billedet. Vores autoriserede elektrikere i Odsherred sørger for, at din varmepumpe er opsat og installeret på korrekt vis. 

Vi har flere års erfaring som el installatør i Odsherred og omegn, og vi varetager gerne installering af varmepumper, så du er garanteret en sikker installation, der lever op til de lovmæssige krav. Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med valg af varmepumpe, samt opsætning og installering. 

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for en autoriseret el-installatør i Odsherred. Vi udfører også gerne el-tjek, hvor vi laver en grundig undersøgelse af dine el-installationer. Her kigger vi blandt andet på, om installationer er opsat korrekt og følger alle lovmæssige krav. Kontakt os via telefon eller kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Back to Top