El installationer logo

Elektriker Kalundborg

Hos Hørlykke El har vi flere års erfaring med autoriserede el-installationer i Kalundborg. Vi tilbyder solidt el-arbejde til både private og erhverv, og vi sørger for, at installationerne er udført korrekt og sikkert. 

 

Der er ingen grund til at kaste sig ud i at lave uautoriserede el-installationer, da de forhøjer risikoen for kortslutninger og brand. Som autoriseret elektriker i Kalundborg kan vi hjælpe med at opsætte diverse el-installationer, så du ikke skal frygte en risiko for kortslutninger eller brand i hjemmet eller i virksomheden. Vi kan både varetage større og mindre opgaver.

Har du brug for en professionel elektriker i Kalundborg, er du velkommen til at kontakte el-installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder gerne grundig rådgivning og vejledning om dine el-installationer, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

El installatør Kalundborg 

Som autoriseret og erfaren el-installatør i Kalundborg og omegn kan vi varetage alle typer opgaver inden for el-installationer. Hvad end det drejer sig om udskiftningen af en stikkontakt, montering af lyskilder eller elinstallationer, kan vi hjælpe. 

For at nævne et udvalg af vores ydelser, udfører vi: 

  • Installation af nye relæer, samt udskiftning af eltavler
  • Montering og opsætning af stikkontakter og lysinstallationer.
  • Montering af lyskilder og lamper både inden- og udenfor
  • El-tjek
  • Renovering, modernisering og udbygning af eksisterende installationer
  • Gravearbejder ifm. nye forsyninger til huse

Vi udfører også en lang række andre opgaver, og har du brug for en el installatør i Kalundborg, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne i forhold til løsninger og muligheder, så du kan få sikre, funktionsdygtige og autoriserede el-installationer. 

Vi tilbyder også alment el-tjek, hvor vi gennemgår dine el-installationer. Vi tjekker, om de er udført korrekt. Er der fejl på installationerne, giver vi dig gerne et tilbude på at udbedre fejlene. 

Kontakt os allerede i dag og få sikre og autoriserede el-installationer i Kalundborg og omegn.

Back to Top