El installationer logo

Elektriker Jyderup

Brug for en kompetent og autoriseret elektriker i Jyderup? Hos Hørlykke EL står vi klar til at hjælpe dig med diverse el-installationer i Jyderup og omegn. Vi har flere års erfaring med el-arbejde, og vi sørger for, at el-installationerne følger alle de lovmæssige krav. For at kunne fuldføre el-installationer der er lovlige, kræver det en autoriseret elektriker i Jyderup. 

Vi kan varetage en lang række forskellige opgaver, såsom installation af eltavler, varmepumper, netværk, og energioptimering. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og vi sætter installationerne i lige skabet, så du ikke skal leve med en forhøjet risiko for kortslutning eller brand i dit hjem eller kontor. 

Har du brug for en professionel elektriker Jyderup er du velkommen til at kontakte el-installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder grundig rådgivning og vejledning om el-installationer, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Elektriker Svinninge

Har du overtaget et ældre hus, er det vigtigt med et el-tjek, hvor dine el-installationer bliver grundigt gennemgået. Det er vigtigt, fordi der kan være fejl eller mangler i installationerne. De kan samtidig også være ulovlige, og i så fald kan det være dig, der ender med at stå for det fulde ansvar, hvis de ikke bliver udbedret. Hørlykke EL hjælper dig gerne med en grundig gennemgang af dine el-installationer, og giver efterfølgende en grundig gennemgang af fejlene og et tilbud på at udbedre dem. 

Har du el-arbejde, der kræver en autoriseret elektriker i Svinninge, så kan vi stor sandsynlighed hjælpe dig. Vi varetager alle typer el-opgaver – så giv os et kald, så vi kan hjælpe dig videre med dine installationer. 

Har du brug for en elektriker i Svinninge, der kan opsætte autoriserede el-installationer, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på enten telefon eller via vores kontaktformular.

Back to Top