El installationer logo

Elektriker Dianalund

Brug for en elektriker i Dianalund? Man kan sagtens selv går i gang med at arbejde på diverse el-installationer, men hvis der er tale om større og faste el-installationer, kræver det en professionel og autoriseret elektriker i Dianalund. Med uautoriserede el-installationer er der en højere risiko for både kortslutning og brand i installationerne. Hvorfor løbe den risiko, når du kan få en professionel og erfaren elektriker i Dianalund til at stå for dine el-installationer, så de overholder alle lovmæssige krav?

Har du brug for en erfaren elektriker i Dianalund, er du velkommen til at kontakte el-installatør Jesper Hørlykke på 50 46 01 10 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder grundig rådgivning og vejledning om el-installationer, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. 

El installatør Dianalund

Vi har flere års erfaring som el installatør i Dianalund, og vi varetager alle typer inden for el-installationer. Hvad enten det drejer sig om udskiftning af lyskilder, etablering af nye lysinstallationer eller mere komplicerede el-installationer, kan vi hjælpe. Vi varetager opgaver for både private og erhverv. 

For at nævne et udvalg af vores ydelser, udfører vi: 

  • Installation af nye eltavler, automatsikringer og HPFI relæer
  • Montering og opsætning af stikkontakter
  • Montering af lyskilder og lamper både inden- og udenfor
  • El-tjek
  • Renovering, modernisering og udbygning af eksisterende elinstallationer
  • Gravearbejder ifm. nye forsyninger til huse

Som el installatør i Dianalund tilbyder vi også vores assistance til en lang række andre opgaver inden for el-installering. Vi tilbyder bl.a. netværksinstallation og montering af varmepumper. Mangler du hjælp til en el-opgave, der ikke er på listen, er du velkommen til at kontakte os – vi kan nemlig med stor sandsynlighed hjælpe dig. 

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for en kompetent og effektiv el installatør i Dianalund.

Back to Top