El installatør Kalundborg, Holbæk & Odsherred

Alle former for el installationer udføres, heriblandt kan nævnes:

  • Komplette installationer af varmepumper (se vores webshop her)
  • Nybyg af huse, sommerhuse og kolonihavehuse
  • El-tavle renovering og udskiftning
  • El-eftersyn i forbindelse med hussalg
  • El-tjek
  • Renovering, modernisering og udbygning af elinstallationer
  • Ombygning eller udbygning af boliger og erhvervsejendomme
  • Gravearbejder bl.a. ifm. nye forsyninger til huse

Nybyg af huse og sommerhuse

Vi har efterhånden været med til opføring af mange huse, sommerhuse og kolonihavehuse. Det betyder at vi på forhånd kan se hvad der kan lade sig gøre, og være på forkant med eventuelle udfordringer i byggeriet, og at de helt rigtige løsninger bliver lavet allerede fra starten.
Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, og bestræber os efter at alle elementer er med i det totale tilbud, så du som kunde har det fulde overblik over byggeriet

 

El tavle renovation og udskiftning

Da el tavlen er hjertet i hele elinstallationen så er det også vigtigt at den fungerer 100%, heriblandt er din fejlstrømsafbryder noget af det vigtigste, da det beskytter personer og bygninger mod skade. Vi har måleudstyr til at kontrollere om det kobler ud som det skal, og trænger hele din eltavle evt. til en opdatering til f.eks. automatsikringer”sikringsløs afbryder” så har vi erfaringen og gå på modet.

Varmepumper Salg og Service

Vi har et nøje udvalgt sortiment af varmepumper med fokus på funktionalitet, effektivitet, design, lydniveau og pris.

Vi tilbyder luft/luft varmepumper samt Luft/vand med priser som er komplette inkl. installation, så du som kunde har det største overblik over den endelige pris. Da det er et stort og bredt marked med mange produkter, kan det være svært at finde den helt rigtige til behovet, derfor kører vi gerne uforpligtende ud og ser på hvad der er af muligheder for placering af din nye varmepumpe, fjernstyringsmuligheder og valg af evt tilbehør.

 

Gravearbejde

Vi tilbyder at løse mindre gravearbejder, som typisk ligger indenfor fremføring af nye forsyningskabler til nybyggerier eller eksempelvis udendørslamper i haven.

Back to Top